O nas

SENATOR D.O.O. kot ekskluzivni zastopnik in distributer vodilnega svetovnega proizvajalca inženirske plastike QUADRANT v Sloveniji že dvanajsto leto osvešča svoje uporabnike o širokih možnostih uporabe teh materialov, kot tudi oskrbuje uporabnike z vrhunskimi konstrukcijskimi termoplasti, oziroma polizdelki - surovci (palicami, ploščami in cevmi).

Takrat, pred dvanajstimi leti, smo želeli vzpostaviti sodelovanje z evropskim proizvajalcem, ki neprestano vlaga v razvoj in raziskave novih, še boljših materialov in išče vedno nove, bolj smotrne in ekonomične možnosti uporabe tehnične plastike v praksi, torej v strojegradnji, vzdrževanju in orodjarstvu.

Želeli smo postati podaljšana roka zanesljivega proizvajalca, ki poleg zagotavljanja kvalitete svojih proizvodov v polni meri skrbi tudi za svoje okolje, pomeni, da ima ne glede na naravo proizvodnje ( kemična industrija) zagotovljeno ekološko varstvo in okoljsko neškodljivost.

Iskali smo najvišjo kvaliteto materialov  v svetovnem merilu, najboljšo logistično podporo, kontaktno osebje, s katerim bi bilo sodelovanje tekoče in prijetno, ter ažurno storitev. Z veliko sreče smo vse to našli v proizvajalcu QUADRANT. V tistem času pred desetimi leti je bila to ERTA, ugledna flamska tovarna z dolgoletno tradicijo proizvodnje poliamidov, ki je pred nekaj leti postala QUADRANT. Obdržala pa je vse svoje tradicionalne kvalitete ter pridobila še nove z novim vodstvom in novim organizacijskim "vetrom".

Od tedaj z visoko kvalitetno tehnično plastiko, ki jo  Quadrant proizvaja iz prvovrstnih surovin, jo izpostavlja tudi postopku izenačevanja napetosti v posebnih pečeh ter ultrazvočnemu pregledu po končanem postopku, oskrbujemo slovenske uporabnike, ki se zavedajo pomembnosti in ekonomske upravičenosti vgradnje kakovostnih materialov. Za QUADRANTOVE materiale velja:" vgradi in pozabi". Zlasti je vredno poudariti neprekosljive napredne ( Advanced) in ekstremne ( Extreme) materiale.


prikaz strojne obdelave

V podjetju SENATOR D.O.O. vam svetujemo uporabo najprimernejšega materiala za vašo bolj ali manj zahtevno aplikacijo, vas oskrbimo z brezplačnimi katalogi in vzorci ter vam v dogovorjenem roku dobavimo material, ki bo zadovoljil vaše najbolj zahtevne želje in uredil žgočo problematiko določenih, morda doslej nerešljivih ali nezadovoljivo rešenih aplikacij.

Senator d.o.o. | info@senator.si | Telefon: 01/549-27-49
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.